NEW YORK

Hej bloggen!
Har det jätte bra här i New york, har gjort massor och är helt slut. Men jag och pappa har i alla fall hur kul som helst!
 
Igår kom vi fram lokal tid runt 15 och det tog ju ett tag att ta sig in i landet kan man ju säga... Men till slut kom vi från flygplatsen och åkte tunnelbana till någon station som låg precis brevid Madison square garden! Därifrån skulle vi hita hotellet, vilket var halt omöjligt. När vi irrat omkring i minst någon timme började det ösregna. Aldrig varit med om värr regn! Det var nästan halvt storm också, helt sjukt. Så vi stod i någon port tillsammans med massa annat folk och väntade på att det skulle lugna ner sig, vilket det inte gjorde... Så det var bara att springa ut i reget dom 300 meterna vi hade var till hotellet. När vi kom fram var vi genom blöta! Kunde liksom krama ur vatten ur bh:n.. Somnade på golvet på hotellet när vi kommit fram, var så trött.. På kvällen gick vi till Times square och runt omkring där och så åt vi middag på donken haha. Kom tillbaka till hotellet vid 23 lokal tid, 05 svensk tid. Somnade på en sekund typ.
 
Idag har vi varit på sightseeing nästan hela dagen! Åkt genom säkert halva New york. Har även varit inne på Macy's som är världens största affär. 11 våningar! Sedan gick vi i på Victoria's secret där jag köpte en bh och 5 body splash. Mycket trevligt! Åt middag på ett glutenfritt ställe och jesus amalia i min bralla va gott det var! Hahaha!
 
Nu är klockan snart midnatt så ska sova nu. Imorgon går planet 12 och det tar ca 3 timmar att flyga. Sen hyr vi bil och åker till Miami. Trevligt värre, höhö! Ni får ha det så bra. Ska försöka blogga imorgon. Bilderna är ifrån idag + första är från igår!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0