BJÖRNBÄR HALLON JORDGUBBAR BLÅBÄR

Mumsig lunch efter några timmars shopping! Haha :) Snart blir det stranden några timmar! Vad gör ni? (ingen kommer svara, jag vet..)


...

Moments.. Klarar inte dehär.. För.. Mycket.. Känslor.. Vill... Bara.. Ge.. Dom.. All.. Kärlek.. Jag.. Har.. Niall..


SHOPPING

Har shoppat i timmar idag! Kläder, skor, presententer och massa små skit saker haha! Nu är klockan 21.18 och vi har ätit väääärldens godaste middag och jag var ute på en promenad vid stranden. Helt okej! Hur mår ni?


Godnatt!


Anna Maria Island #1

Hej hej bloggen! Nu är klockan stramt efter 19 och vi har nyss varit på stranden. Super mys! Nu ska jag ut och springa i området. Hittar ingenstans men whatever, jag är ju bäst så det lär gå ändå! Fast nä........ Här kommer lite bilder från idag, puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3377593/images/2012/pic_500f2f419606ee7cd50000a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3377593/images/2012/pic_500f2f51e087c30dcf000253.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3377593/images/2012/pic_500f2f6ce087c340e60000e9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3377593/images/2012/pic_500f2f6f9606ee60f2000128.jpg" class="image">


Just nu:


MARCO ISLAND

Bara åkt bil idag, typ. Haha som vanligt! Nej men låg ju vid poolen en timme imorse innan vi drog. Fin bränna jag fått, HOOOOOST. Fint är hotellet vi bor på iaf! Känner nån slags connection mellan mig och killarna eftersom dom alltid bor på Hilton när dom är i Sverige och jag bor på Hilton hehe. Så töntig jag är!! Imorgon ska jag tvinga mig upp tidigt för att springa på stranden, tror ni jag kommer lyckad? Knappast........ Här är några bilder från idag som jag tagit med mobilen!


FRIDAY 23TH OF JULY 2010 8.22PM


vid poolen

Hoppas alla mår bra. Jag gör väl det, hyfsat i alla fall. Jaja, det är varmt och solit så är väl drygt att klaga. Pusshej


-

Ibland är verkligheten för bra för att vara sann...Vet inte  vad jag ska ta mig till. Hatar mitt liv ena sekunden, älskar det den andra. Längtar bara till höstlovet just nu då jag ska upp till Evelina i Umeå, då kan jag vara mig själv fullt ut. Saknar min syster så det gör ont. Hoppas av hela mitt hjärta att Fanny kan följa med och att jag får träffa min älskade, Daniella. Men Evelina om du läser det här vill jag bara säga att jag älskar dig. Soulmate.

KEY WEST #2

Hej! Det har regnat hela dagen idag så vi har bara åkt bil typ... Suttit ute på balkongen och läst en tidning jag köpte, det är maaaaassor om killara i den!! Hihi :D Nu ikväll har jag fangirlat med mina älskade systrar och lyckades hitta rätt kanal för Teen choice awards 10 minuter innan killarna vann tre priser!! Fattar ni, TRE PRISER???!?!?! Kan inte bli mer stolt. Smsar nu med min älskade Tomatis potatis och är glad, saknar henne. Men känner mig helt konstig, vill bara gråta...

NIALLER, HAZZA, DJ MALIK, LEEYUUM & BOO BEAR

Helt galet att 5 killar som för två år sedan blev ihopsatta till en grupp har kommit så långt. Slagit flera världsrekord, vunnit en brit, sålt ut massvis av arenor, fått miljontals fans, skrivit två böcker, gjort en dukumentär (om A year in the making räknas som dukumentär..?) och på samma dag som dom firar två år som grupp vinner dom tre priser på Teen choice awards.
Jag är så otroligt stolt över dessa killar. Dom har verkligen förändrat mitt liv så otroligt mycket, och ni som inte är directioners tycker väl bara att jag är helt galen men ni kommer aldrig förstå mina känslor för dom, så ingen ide att ni ens lägger er i.

Louis William Tomlinson
Niall James Horan
Harry Edward Styles
Liam James Payne
Zayn Jawaad Malik

Jag är så stolt så jag vet inte var jag ska ta vägen eller vad jag ska ta mig till. Ni är bara så underbara, vackra och fina så det finns inga ord. Ingen människa på jorden liknar er på något sätt. Kan inte förstå hur ni kan vara så perfekta. Jag älskar er.

2 OUTFITS

Klänning - köpt för 81902461 år sedan på nån random affär.. Skärp - samma affär som innan...
Linne - Lindex     Shorts - H&M     Skor - Scorett     Väska - Lindex

KEY WEST

Hejsan hoppsan!
Nu befinner jag mig i Key west, så långt söder i hela USA man kan komma! Det är hur fint som helst här! Var över 30 grader idag, riktigt nice! ock blir det så varmt och eftersom det är riktigt funktigt här så kan man verkligen känna svetten rinna längs ryggen, haha så äckligt... Men men, alla som är här är lika svettiga så det gör ju inget direkt, höhö!
Pappa råkade boka hotell här för imorgon så till slut hittade vi ett annat hotell att bo på inatt, så blir att stanna här längre än väntat. Men det är nice, för vi ska ligga på stranden typ hela dagen imorrn. Hur skönt som helst ju!
 
Sitter just nu på hotellet och har varit ute och ätit en jätte god middag och gått runt lite. Hittat 4 olika One direction tröjor ♥♥♥♥♥♥♥ så ska kanske köpa någon hehe, ååååh så fina dom var! :D Har inte så mycket annat att berätta så visar lite bilder från idag istället. Puss!
 
Frukost i bilen haha!  
Middagn var läskigt god.. Och dom som jobbade där var såååå trevliga!!

MIAMI

Trodde att detta ilgg publicerades igår kväll men tydligen inte.. Här är det som skulle pulicerats då iaf.

Heeeeeej alla! Hoppas att ni mår bra, det gör iaf jag! Här kommer min dag i snabba drag:
Gick upp vid ca halv åtta i morse och packade ihop allting och åt frukost. Nån gång runt 9 kom en taxi och hämtade upp och och körde oss til flygplatsen. Vid 12.30 gick flyget från Ne york. Kom fram till Florida runt 15 och gick för att hämta bilen pappa hyrt. En sjuuuukt snygg mustang, bild finns i ilägget nder höhö! Åkte i max en timme innan vi kom fram till Miami. Skulle leta hotell och det slutade med att vi nu bor på Hilton Bentley, mycket trevligt! Sisådär 5 meter till Miami Beach haha. Ställde i princip ara in väskorna på rummet och gick iväg med en gång. Gick runt en stund och köpe lite småsaker. Gick tillbaka till hotellet och vid 19.39 nånstans där gick vi ner på stranden för att bada. Var sjuuuukt skönt i vattnet, runt 28 grader! Duschade och fixade oss och åt sedan på hotellets resturang. Och herregudaness va mätt jag är just nu.. Ska göra några tidsiställda inlägg nu och sedan sova, pappa har redan somnat. Haha. Och till Mathilda, jag saknar dig såhääääääääääär mycket och vill inte ha en smäll (hehe) så nästa gång kommer du med. Puss på dig och på ni andra som läser min blogg!


gästbloggning av mathilda

 
hej alla camillas underbaraste läsare!
jag fick ett uppdrag av camilla att jag skulle uppdatera lite om vad som händer henne idag. hon har nyss klivit av planet och är nu framme i miami (BTW, är så jäääääääääääävla avis så det finns inte!) och nu ska millisen och hennes coola pappa gå runt och kolla lite och det är stört varmt ute, hela 31 grader! oså jämför man här i sverige liksom, 15 grader och regn wooho. men jag skulle hälsa att camilla bloggar ikväll och att hon saknar mig jättemkt. jag saknar dig också asmkt älskliiiiiiiiiiiiing! nästa gång du drar t usa så ska jag fanimej följa med, annars får du en smäll hehehe. men ha det så jävla bäst nu alla, och speciellt du millisen. älskar dig chåmpiz. <3

NEW YORK

Hej bloggen!
Har det jätte bra här i New york, har gjort massor och är helt slut. Men jag och pappa har i alla fall hur kul som helst!
 
Igår kom vi fram lokal tid runt 15 och det tog ju ett tag att ta sig in i landet kan man ju säga... Men till slut kom vi från flygplatsen och åkte tunnelbana till någon station som låg precis brevid Madison square garden! Därifrån skulle vi hita hotellet, vilket var halt omöjligt. När vi irrat omkring i minst någon timme började det ösregna. Aldrig varit med om värr regn! Det var nästan halvt storm också, helt sjukt. Så vi stod i någon port tillsammans med massa annat folk och väntade på att det skulle lugna ner sig, vilket det inte gjorde... Så det var bara att springa ut i reget dom 300 meterna vi hade var till hotellet. När vi kom fram var vi genom blöta! Kunde liksom krama ur vatten ur bh:n.. Somnade på golvet på hotellet när vi kommit fram, var så trött.. På kvällen gick vi till Times square och runt omkring där och så åt vi middag på donken haha. Kom tillbaka till hotellet vid 23 lokal tid, 05 svensk tid. Somnade på en sekund typ.
 
Idag har vi varit på sightseeing nästan hela dagen! Åkt genom säkert halva New york. Har även varit inne på Macy's som är världens största affär. 11 våningar! Sedan gick vi i på Victoria's secret där jag köpte en bh och 5 body splash. Mycket trevligt! Åt middag på ett glutenfritt ställe och jesus amalia i min bralla va gott det var! Hahaha!
 
Nu är klockan snart midnatt så ska sova nu. Imorgon går planet 12 och det tar ca 3 timmar att flyga. Sen hyr vi bil och åker till Miami. Trevligt värre, höhö! Ni får ha det så bra. Ska försöka blogga imorgon. Bilderna är ifrån idag + första är från igår!
 
 

Skulle publicerats imorse...

Hinner slänga in ett snabbt inlägg! Woop woop! Ska snart iväg och äta frukost och göra massa saker, bloggar från en dator senare ikväll! Gårdagen va helt sjuk, haha... Berättar mer sen. Om någon vill mig nåt, skriv på kik: cceeli_ Måste dra nu, puss!


Anna gästbloggar!

Hej! Min älskade tjej landar när som helst i USA... Saknar henne redan.. Men jag och Gabbi ska göra ett tappert försök att gästblogga! Förvänta er inte för mycket.. ;) I dag har jag varit vid min sommarstuga vid Grisslehamn. Har åkt båt i solskenet i nästan 4 timmar så jag har fått bra med färg! :D WOOP WOOP! ;) Okej, HA DET!


@arlanda

Hann inte göra ett enda tidsinställt inlägg innan jag åkte men kommer ha internet på hotellen och i huset i Florida så kan blogga då! Kanske blir nån gästbloggning av mina underbara flickor, Anna och Gabbi! Vi får se hihi! Hoppas ni har de bäst var ni än är nånstans i världen, puuuuuuuuss! Ps. bilden är på mig och mamma från igår hahaaha, vi åt blåbär! :D


PACKAPACKAPACKA

Kom nyss hem från stan, träffade ju Karin! Nu blir det att packa ända tills jag åker hem till min kusin som fyller år. Trevligt trevligt! Är helt slut och vill bara sova men det får vänta haha..


Jag är uppe tidigt, tjohooo!

God morgon bloggen! Gick upp vid ungefär 9 idag och hade sån otrolig kramp i hela käken.. Har precis gått över och TACK GODE DUG FÖR DET!! Haha nej men ja.. I alla fall så ska jag åka om några minuter för att träffa Karin i stan :D blogg.se appen funkar så bloggar kanske där, annars hörs vi när jag kommer hem! Blir världens kaos dag idag, haha puss!

Bästa kvällen/natten på sjukt länge.

Bild på dom bara för att dom är perfekta. Helt sjukt. Saknar som så det gör ont. ♥♥♥♥

CHOKLADGLASS IN MY ♥

Jag åt glass och var glad, tog en otroligt charmig och vacker bild...

Sen gled glassen av skeden...

Det blev en fläck och jag bled ledsen... :(

 


KVÄLLENS OUTFIT


MÅNDAG

- Två bilder från Gotland ♥

Hej bloggen! Jag är såhääääääääär glad just nu och ingenting kan förstöra mitt humör just nu :D GAAAAAAAH!!!! Åh jag längtar tills imorrn, asså omg.. siudeyfxnwueiyhfopmZ.

Så, nu har jag fangirlat av mig. Idag ska jag packa och fixa ALLTING inför onsdag, allt ska vara klart ikväll, annars ber jag min lillebror så mig, mkey. HAHAHAH MIN OCH MATHILDAS HUMOR ÄR BÄST BTW, MKEY.

Nej men ikväll vid sju ska min farmor och farfar och farfars bror + hans fru (tror jag..) komma hit och fika..? De blir la trevligt. Nu måste jag fortsätta fixa med alla kläder, puss! ♥


SVARAR PÅ RANDOM FRÅGOR I ETT VIDEOINLÄGG

 

MATHILDSON ♥

Hej bloggen och bloggläsare! Hann inte blogga innan jag åkte hehe.. Men träffade Mathilda efter att vi ätit så åkte vi hit och flummade osv. Spelade även in en video med frågor ställda av mina underbara directioner kompisar haha :D Videon kommer upp snart! Här kommer lite bilder från kvällen med bästis ♥♥

juheifeiwl

jag och camilla ska göra ett videoinlägg nu. hejdå. /mathilda som e bäst i världen

HAPPY!

Nu funkar min dator igen, wohoooo! Efter att ha stått i två månader så har pappa äntligen fixat den :D Super glad för nu kan jag blogga ordentligt! 
Idag har jag bara  fixat lite hemma och legat i soffan och kollat på disney haha. Ganska skönt ändå! Nu ska jag äta nudlar sedan duscha och städa på min och lillebrorsans våning. Sedan ska jag, lillebror och pappa lämna tillbaka några filmer och äta någonstans. Träffar nog Mathilda efter det. Bloggar inann jag åker iaf, puss! 

GODNATT


Tankar

Jag vill älska dig. Men det går inte. Jag kan inte tvinga mig själv att känna någonting som jag inte känner. Hur mycket jag än vill kan jag inte styra mina egna känslor. Önskar bara att dehär aldrig hade hänt, det hade varit mycket bättre om det aldrig hänt. Det är så mycket annat. Så många andra som finns där för mig på ett sätt du inte gör. Jag vet att du vill, att du försöker men det går bara inte. Jag är ledsen men det här funkar inte längre...

HEEEEJ

Hej bloggen! Ledsen att jag inte bloggat men det är lite svårt när man inte har en dator som fungerar... Igår gjorde jag absolut ingenting alls. Förutom att jag ocg Daniela gick hem till Albin vid halv 9 på kvällen och kollade på film tillsammans med honom (såklart..), Adam, William och Michael. Blev även kär i Albins katt höhö..
Idag vaknade jag vid 15 haha.. Så har inte gjort något speciellt idag heller. Imorgon måste jag packa och träffa Mathilda i guess, det är väl det enda jag ska göra då. Åker ju på onsdag! Men nu ska jag kolla på film, pusshej.

BILDBOMB - GOTLAND #1

kan ju tala om att det är obehagligt att vara här sent på kvällen ensam...
linnet ♥♥♥♥♥
snygga, vi vet :)))))
fake smile hahahha
gulligt värre! lillebror, jag och kusin vitamin

Mina känslor kommer aldrig att förändras för denna kille... ♥

 

Skön dag!

Hej bloggen! Jag vaknade runt 15 idag haha.. Men det var skönt att sova ut för första gången på hela lovet typ..? Har inte gjort så mycket hittills, Maria var här och hämtade sina kläder, jag spelade piano, kollade på tv. That's all. Nu ligger jag i alla fall ute i solen, skönt att bara vara hemma och chilla!
 

OLIVER GARLAND

Åh, såg nu att Anna hade bloggat, min fina tjej! Hon skriver hur bra texter som helst och hon kommer förmodligen lägga upp lite av det på min blogg så jag ser fram emot det super mycket! Ni kommer säkert gilla det :)
 
Kom på en lite random sak nu men när saknade Evelina och jag ska till London nästa år, hoppas vi får se/träffa Oliver Garland då. Asså vi skulle typ dö då. På riktigt, han betyder så otroligt mycket, han är underbar. Bryr sig om alla Garlandators, är snäll mot alla och sjunger som en gud. Åh, här är lite bilder och hans senaste låt, puss!

 

DAGEN

 
Hej bloggen! Ledsen över att jag inte bloggat idag, har inte haft tid. Har varit med Daniela och suttit och väntat på att folk ska hämta klasskläderna. Blir så jäkla trött på vissa i den i klassen asså, usch. Tycker att vissa borde gå och spola ner sig i en toalett eller något bara... 
 
Nu sitter jag i alla fall och kollade nyss på Dennis Widehammars nya video och chattar med honom  på facebook. Asså han har så jäkla rätt! GRYM SNUBBE, kolla in honom på youtube, Sök på Dennis Widehammar bara :)
 
Händer inget speciellt imorgon, ska bara ta det lugnt hemma. Hoppas på att det blir fint väder så jag kan fota lite! Det kan haf i och för sig göra om det är dåligt väder också men det är inte lika kul. Är i alla fall sjukt glad, åker om 6 dagar, woop woop! Ska äta nu, haha kram!

Gästbloggar!

Hejsan! Jag heter Anna Söderberg och jag ska försöka gästblogga här på Cammis blogg så mycket jag kan :) Jag är 15 år och bor i Uppsala. Mina föräldrar är skilda, har en lillebror och en halv lillebror ;) haha Jag spelar fotboll och självklart älskar One Direction! Det va så jag och Camilla träffades, världens underbaraste tjej! :) Har ni mer frågor är det bara att fråga. Ha det!


Goder natter

Godnatt alla läsare! Imorgon, eller ja det blir ju idag, kommer bli en lång dag känns det som. Daniela kommer hit vid 14 och mellan 14 och 16 ska typ alla i klassen komma och hämta sina klasskläder och under tiden ska jag umgås med Daniela och så sådär. Mycket trevligt må jag säga! Nu ska jag fortsätta smsa med min Annapanna. Fast nu skulle hon sova så då struntar jag i att stanna up all night och sover jag med. Puss på er i alla fall!

-


I WANNA STAY UP ALL NIGHT

- 2 bilder från dagarna med Fridisen. Ni har ju redan sätt några men här har vi lite mat i alla fall höhö!
 
Hej bloggen! Hade ju tänkt att gå och läga mig förut eftersom jag inte mådde bra men det blev lite kaos med våra klasskläder då vissa aldrig betalar in rätt summa och det saknas kläder osv. Så både jag, mamma, Tilda och hennes pappa har slitit som djur för att försöka få allt att stämma. Och ändå får man sura miner tillbaka från vissa. Suck.. Om det är nån som inte är nöjd kan den faktiskt ta att sköta det här själv, det är inte så jävla lätt!
 
Nu har jag släppt ur min illska och här kommer glädjen;
One direction kanske kommer till Sverige på tisdag och då har jag och Karin värsta planen och om vi får igenom det och det lyckas kommer vi ha så jäkla kul!! Och om vår dröm uppfylls på köpet kommer vi dö av lycka, bokstavligen. Men mer om det senare! Kanske ska träffa mina älskade Anna, Gabbi och Sanna och det vore såååå underbart. "We're the four bestfriends". Läser alltid det med lilla Nialls röst, så gullig! Tihihi. Kommer defintivt blogga mer ikväll/inatt för fina Karin och jag ska stanna up all night höhö :D kram kram!

- Zayn Malik

“In life, we always fall for the person who will never fall for us, always want things we can’t have, and say things we shouldn’t."

Oh my god, så jävla underbara killar! ♥♥♥

 

TISDAG

Hej bloggen! Ledsen för den dåliga uppdateringen men har varit upptagen och inte haft tillgång till en dator. Igår kväll gick vi hem till Frida igen och så sov vi ju där. Vaknade vid halv 11 tror jag, åt frukost, fixade oss och åkte in till stan tillsammans med Mathilda vid 13. Åkte med bara för att det är kul, skulle inte köpa något, åker ju till USA snart :D Men i alla fall, jag pratade även med saknade Evelina i telefonen oxå, åh vad jag saknar den flickan. Ska kanske upp till henne på höstlovet och det kommer isånnafall bli bääääääst!! Åh. 
 
Tänkte ladda upp lite bilder från mina två dagar med bästa Frida men har över 2500 bilder och filmer på mobilen så det lär ta ett tag.. Kan bjuda på några väldigt fina bilder jag tog i lördags, hade tråkigt  höhö.
 
Men jag har inget annat vettigt att skriva så ska nog gå och lägga mig strax, mår inte så bra. Kram!
 
 

Smulan x3


SMULPAJ

Nu har Frida och jag varit duktiga och gjort smulpaj. Riktigt gott! Frida hälsar MUUUUUUUUUMS. Vi är lite starstruck just nu också för Linda Bengtzing och hennes familj spelar tennis på min grannes tennisplan atm. Höhö. Nej men nu ska vi gå hem till Elvira och sedan till Frida där vi sover sen. Byebye.

9 dagar kvar!


Värmdö/Sandhamn 10-12 juni 2012

Igår satt jag och Fridisen och kollade på bilder från klassresan och guuuud va jag saknar klassen redan. Världens bästa klass, verkligen. Åh älskar er alla. ♥ Eftersom jag inte lagt upp bilder därifrån kommer några nu! 
 

Sommar, sommar och sol.

 
- Tre bilder från igår + en från nyss
 
Hej! Får lite spunk på blogg.se appen som ändå inte funkar.. Den är verkligen sämst! Pinsamt blog.se, fixa det nån gång, snälla. 
 
Hade i all fall jätte kul igår. Vi åt värsta middagen med förrätt, varmrätt och efterrätt. Lite av Fridas släkt var där + två kompisar till dom och alla va super trevliga! Visar fler bilder senare när jag laddat över dom från mobilen.
Vi vaknade elva i morse och åt frukost ute i det fina vädret. Sedan vid halv ett kom mamma och hämtade oss och så åkte vi hit, hem till mig. Sen dess har Frida och jag legat ute och solat, jag har sprutat ner min lillebror med vatten, vi har haft kaninerna i koppel, ätit nudlar och solat ännu mer. Riktigt skön dag och super fint väder! 
Och så har vi lyssnat på massa One direction och Ed Sheeran, mina favoritkillar dedär, höhö. ♥
Ikväll ska vi äta middag här och vänta tills mamma kommer hem från jobbet vid nio, sedan kör hon oss till Fridisen och så sover jag där i natt igen!
 
Nu ska jag ut i det fina vädret igen. Puss!

13.01

Hej hej! Ska straxt ta en dusch och fixa i ordning mig, packa och äta, sedan drar jag hem till Frida. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi åker väl antagligen någon stans höhö. Blogg.se appen funkar ju som tur är så kommer blogga under dagen! Nu måste jag skynda, puss!

Lirry ♥

Kollade bara på den ena filmen, 127 timmar och den va mega bra! Och nu kan jag inte somna, buhu :( Ska upp vid 9 så måste verkligen sova nu men nä, så är jag inte ens trött.. Ska väl glida runt på tumblr en stund innan jag dejtar kudden på allvar. Ciao!

Kvällen!

God kväll bloggen! Kvällen har tillbringats hemma med familjen. Har flyttat på hagen, suttit ute på altanen och lyssnat på musik och fotat en hel del. Alla har varit på jätte bra humör så ikväll kommer jag somna riktigt glad! 
 
För en stund sedan satte min lillebror Marcus på Na na na och jag blev helt galen, började fangirla och sjunga med osv, hahaha! Sen så lyssnade vi på typ 5 låtar till med dom och åååååh vilken lycka! Nu spelas Tell me a lie, hihi :')
 
Nu ska jag gå upp på mitt rum och kolla på några filmer och chilla galet innan jag somnar. Ska smsa mina four bestfriends oxå hihi, älskar dom tjejerna så otroligt mycket!  Nu kom pappa in och gav mig några skal till mobilen oxå, happy :D Hoppas er kväll varit lika bra som min, godnatt! ♥

Bilder från ikväll!


HEJ KÄRA BLOGG & BLOGGLÄSARE!

Hej! Nu är jag tillbaka på riktigt för att blogga. Vet att jag sagt det förut, men nu är jag riktigt taggad! Speciellt tack vare min underbara vän Gabbi som har gjort min fina design! Dock är inte headern klar ännu, men det blir den inom kort. Så håll ut haha!
 
Kan ju berätta att jag igår kväll kom hem ifrån 12 dagar på Gotland. Va där dom första 4 dagarna tillsammans med min familj + Ellen, sedan åkte hon hem och då var det bara jag, lillebror, mamma, mormor, morfar, moster och min ena kusin kvar. I tisdags åkte min kusin och moster hem så då var det bara vi andra kvar. Va super mysigt! Vi har inte gjort något speciellt, mest varit i stugan, åkt in till Visby, shoppat, ätit glass, haft picknick osv. Inget speciellt direkt. Och jag har tränat som en galning! Cyklat flera mil varje dag + powerwalkat och joggat/sprungit ofta. Hur skönt som helst! Bilder från resan kommer lite senare.
 
Här kommer 3 bilder från dagen! Kram!
 

RSS 2.0