Day 20 - Favorite One Direction song


Camilla har en åsikt!

Läste nyss någonstans på nån blogg och såhär stod det: "Niall Horan, a hot irish boy." Utsäkta? Utav allt man kan säga om honom så väljer man att kommentera hans utseende? Självklart ser han jätte bra ut, är en av världens sötaste killar och ja, ni vet ju själva hur fin han är. Men folk som endast gillar Niall och dom andra killarna för deras utseende, ni kan gå och slänga er i en vägg. Dessa 5 killar har förändrat jag vet inte hur många flickor och pojkars liv. Dom är personer som fått andra att få bättre självförtroende, hjälpt folk att börja tro på sig själva, våga vara den man är. Niall, Liam, Zayn, Harry och Louis har förändrat så många liv och genom dom har personer som kanske aldrig skulle ha vetat om varandra träffats och blivit jätte bra vänner osv. Dom här killarna inspirerar så många där ute att aldrig sluta hoppas och kämpa. Jag personligen gillar inte 1D för hur dom ser ut, det är bara ett plus att dom är sjukt snygga, söta, vackra osv! Om man kollar på deras Video diarys t.ex. får man en lite större inblick över hur roliga, snälla och trevliga dom verkar vara. Om jag skulle beskriva Niall med ett ord skulle jag definitivt inte säga typ het, trots att han är det! Jag skulle säga att han var fantastisk, obeskrivlig eller vacker på både in och utsidan.
Och sen till er som säger att 1D är dåliga och fula efter att ha hört två låtar, lyssna på alla deras låtar, se alla deras video diarys, läs deras tweets. Då kanske ni ändrar sättet på hur ni ser på dom. Och självklart får man tycka vad man vill! Jag bryr mig inte om ni inte gillar dom, för jag vet vad jag tycker och jag är stolt över att vara en i 1DFamily. Punkt.

 


Tidig påsk

Nu har vi ätit osv och jag har så ont i magen så gick ifrån alla andra.. :( Men de går nog över snart, hoppas jag. Bjuder på två bilder jag tog nyss + en otroligt charmig bild på mig i pappas jobb glasögon...

 


Mot f&f

Hinner inte ta kort på outfit eller något, det får ni se senare!
Wohoo nu har jag duschat och grejer. Mastigt! :D hahah så fult ord.. Ska åka om typ tre minuter så hinner inte skriva något super mega långt inlägg direkt. Men uppdaterar där om jag kommer på nåt roligt att skriva om, annars hörs vi ikväll när jag kommit hem! Ha en trevlig kväll allihopa! ♥

Ny bok!!!

Dom håller på att göra en till bok! Fatta hur awesome!? :D

Idag är det lööööördag!

Nu ska jag åka med mamma och handla och efter det ska vi fort förbi mormor och morfar, sedan hem och fixa det sista i hagen och sedan till farmor och farfar. Värsta släktdagen ju! :D Blog u later.

KÄNSLAN...

För er som ej vet vem hon är, lyssna på låten under! Ni har säkert hört den :D

Dag 16 - Min favoritdag på året

Jag har ingen favoritdag på året.. Men i år blir det väl 5 december då jag fyller 16 och äntligen kan tacka ja till mitt jobb på Södersjukhuset! Har väntat sen ja va 14 och det är det enda jag längtar till med att fylla 16 :D Känner att jag hamnade lite utanför ämnet, så kan fortsätta på det.. 18-29 juli kommer också vara mina favoritdagar i år och hela jullovet kommer vara magiskt. ♥

-


Day 19 - Your favorite thing about everybody in the band


Hans leende!

Att han verkar vara så himla snäll!

Att han alltid gör alla på så bra humör!

Hans skratt!

Hans underbara röst!

Jätte svårt att säga min favoritsak med alla killarna, men här är verkligen bara EN sak om dom alla. Hade kunnats rkivit hur mycket som helst om dom alla, men inte denna gången.. ;)

Tips!

Måste tipsa om det här nagellacket jag har på mig just nu! Dock har jag haft det flera dagar så det har börjat försvinna.. Men det är jätte fint, passar till det mesta, torkar fort, håller rätt länge osv! Kostar bara 25:- på Kicks!

mys kläder

Såhär har jag gått omkring hela kvällen! I skolan hade jag ett par svarta jeans istället för mjukisbyxorna.
Känner att jag bloggat super tråkig nu ikväll men har suttit med min novell i jag vet inte hur många timmar hahaha.. Kommer tre/fyra inlägg till innan jag går och lägge rmig iaf så blir det lite uppdatering iaf, även fast det är tråkigt när alla inlägg kommer på samma gång.. Kram!

Dom måste ha varit höga.. HAHAH!


Hey I just met you, and this is crazy. But here's my number, so call me maybe.

Nu har jag precis ätit en god middag och ja. De va väl de. Vet inte vad jag ska göra ikväll.. Typ sova, äta, dunka musik, äta och skriva. Och äta lite till. Känner mig lite wb Niall faktiskt, hahaha! :D Och ska jag fixa naglarna oxå. Fett ointressant inlägg. Ciao!


Är med Mathuuuuldis

Nu ska vi redigera, hejdå.

Sov så goooooott ♥


Fattar inte att jag lägger upp dethär...


Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka

Bara för det hittade jag ingen bild som är ett år gammal på min dator.. Men här är en bild som är typ två år gammal i think! Fattar inte hur jag kan visa den, men jaja.. Enjoy :D



HAPPY :D

ÅH JAG ÄR SÅÅÅÅ JÄVLA GLAD JUST NU!! :D Ikväll gör jag ett videoinlägg om varför + annat! GAAAAAAH :D
Kom precis hem från skolan, Mathilda und ich stannade kvar i musiksalen as usual o sjöng osv. Men nu ska jag äta innan jag dör, hejdååååå! ♥

Dag 14 - något som gör mig glad

 

 


Missade bussen

Missade bussen såklart, klantig som jag är.. Men min snälla mamma kör mig till skolan istället! :D Så vi ska åka om fem minuter och då hinner jag ju blogga innan, yeay! Bjuder på en bild på hur jag såg ut för tre minuter sedan oxå. Och jag kan ju meddela att jag ser ungefär lika dan ut fortfarande! Hejdååå.


Grey's anatomy goes 1D

Måste säga att kvällens (eller det blir ju gårdagens) Grey's anatomy kändes lite 1D inspererat. Dom sa: what's happening?' minst tre gånger och på slutet öppnar Lexie ett halsband tillhörande en f.d. patient som nyligen dött, och så står det 'Will you marry me?' i det. Åh, fatta om jag skrattade eller? Lite hemskt bara, avsnittet va ju sorgligt.. Till råga på allt (säger man så?) hette avsnittet 'All you need is love. Haha åh! ♥

Day 18 - If you wear a member of One Direction for a day, who would you be and why


Harry, cuz i'd like to have curly hair! :D Haha nej kanske inte riktigt.. ;) Vet ju hur det är att ha lockigt hår. Men hur som helst, vet ärligt talat inte vem jag skulle vilja vara.. Men jag får säga Liam, för att han verkar vara så sjukt snäll och trevlig mot alla och ärligt talat nu, vem här skulle tacka nej till Danielle? HAHA nej men det skulle inte vara helt fel att vara Liam. Eller så skulle jag vara Zayn för då skulle jag kunna gå runt och sjunga och säga Vas happenin all the time. Eller Niall, för han är så söt.. Eller Louis. Eller Harry. ÅH JAG HATAR SÅNNA HÄR FRÅGOR.

27/3


3 bilder från idag.


This ist eine gutes rubrik


Hejsan hoppsan! Idag var jag i skolan (nähe!?) och Mathilda und ich stannade kvar en stund i musiksalen och så för att välja låt till vårat drama projekt. Och tror vi är ganska eniga om More than this! :D wiiiiiiie. Sen åkte vi båda hem till mig och gjorde ingenting och sen åkta hon hem och då åt jag middag. Pasta med pesto, sen en kall korv och sen varmkorv med bröd :s Och nu pluggar jag. Men ska typ kolla på Grey's anatomy nu och sedan fortsätta plugga. Bye!

Na na na yeah yeah yeah

DSC_2954
Hej! Nu sitter jag och Mathilda i dramasalen igen och lyssnar på One thing - Acoustic, VET ICKE VAD DE HETER PÅ SVENSKA. De är la trevligt. Snart om typ 40 minuter har vi nationella prov. Fyfasiken va sämst Mathilda är på att sjunga. Falskt och fel melodi. Inte okej.. Hon kan inte ens texten. Usch.
Nu kom Na na na :D HAPPYFACE.
Men nu ska jag sluta tråka ut er med mitt urtrista inlägg. Auf viedersehen!

SJUKT FINA&GAMLA BILDER.


Sovmorgon är det bästa fenomenet någonsin

Gooooood morgon alla mina bloggläsare! Har ju sovmorgon idag och ska inte träffa Daniela för att gå till skolan förens om en timme. Hur skönt som helst! Vi har bara no, sedan lunch och sen ska jag göra nationella provet (labben) och efter det drama. Chill april. Åh ja, snart är det april och då kan jag börja säga så!! :D haha, men nu ska jag äta frukost. Bjuder på en bild från Kreta här under, puss!


Tycker synd om er som inte gillar 1D...

Min blogg är ju till största dels bara om dom, haha :D Plus att ni går verkligen miste om någonting fantastiskt. ♥ Men mitt liv, min blogg, mitt val! Och det är mycket roligare att skriva om dom än att skriva om mig själv. Deras liv är iaf intressanta! Till en sak som inte har med killarna att göra, imorrn har jag sovmorgon! Sjuuuukt trevligt :D börjar 10.10 moahaha! Så ska bara skriva klart en grej, sedan sova. Är riktigt trött, men kommer ändå inte kunna somna förens vid 2-3, as usual.. Men man kan alltid försöka. Puss&godnatt ♥

Day 17 - Favorite video of the X-Factor Video Diary

OHOHHOHOH SVÅRT. Men måste säga dom här två.. Kan inte välja bara en! :O

2 years ago now..

pic.twitter.com/t7Ih61Ew

überlycklig


Pluggitime.

Nu ska jag stänga av alla jobbiga apparater och plugga stenhårt i 2-3 timmar. Wish me luck, hahah..

Videoinlägg??

Hej! Hur mår ni idag då? Själv är det rätt lugnt atm. Ska plugga och spela piano ikväll så det blir ju lagom kul sådäääär. Kanske göra ett videoinlägg? Kommentera isånnafall om vad det ska handla om, för jag är sämst på att bara babbla. Hahaha, kram på er!

#1DNeedsABreak #Give1DABreak #GetRest1D


ZAYN, LIAM, HARRY, LOUIS, NIALL.

Fan nu tycker jag synd om Niall, men ja...... TJENIXEN. :D Nu sitter Mathilda och jag i dramasalen och lyssnar på 1D och hoppas på att hon ska bli smittad av One dircetion infection snart mihiihihi. Vi ska kanske köra I wish på draman oxå, fett awesome juuu! :D Och nu lyssnar vi på WMYB och alla sjunger hihi. Seriöst nu va, ni måste kolla på bilderna i inlägget under och lyssna på låten i tre inlägg under eller vad det nu blir. Nu sjunger Zaaaaaayn ♥♥♥♥♥  jag orkar inte :'( pusshejdå.

Guten morgen!

Dvs god morgon på svenska! :D Åhnej jag har tyska läxa tills idag och jag kan inget... KUL LIV! Typ.
Idag skulle jag haft utvecklingssamtal men vi bokade om det för mamma mår inge bra, så slipper åka till skolan 40 minuter tidigare. Och det är riktigt skönt!
Min buss går om 45 minuter ungefär så dte är rätt lugnt, ska bara äta och fixa mig först.
Här för ni lite fina bilder så kanske även ni vaknar till! ;)

Dag 13 - Vad jag vill med min framtid

Är lite smått förvirrad just nu men det enda jag vet är att jag vill bli lycklig, gå läkarlinjen och flytta utomlands eller något. Bli lycklig.

Question/Answer

Fick en fråga om var jag köpt min blus/linne eller vad man nu ska kalla det haha!
Den är köpt i någon liten affär på Adelsgatan i Visby sommaren 2011. Tyvärr finns den inte att köpa där längre. Kommer inte ens ihåg vad affären hette, men den låg nära Missisippi och den där glassaffären om någon här är bra på geografi i Visby. Haha, puss!

Liam ♥♥♥

Nu ska jag sova. Kommer seriöst gråta mig till sömns, men man somnar mkt fortare då så de är väl bara bra. Eller nåt. Gråter när jag ser videon under, Liam på 3.45... Dör inombords. Så hemsk låt och så fina killar. ♥

My body fails I'm on my knees praying


So listen

Sitter och pluggar tyska och fattar ungefär såhär mycket --> .
Ska börja med no:n nu och sedan hemkunskapen. Efter jag pluggat ska jag kolla på Maria Wern klockan 21 och sedan gå och lägga mig. Helt okej kväll ändå. Bjuder en awesome låt nedanför! :D hahahah

Om idag

Hej bloggen! Tänkte berätta lite om min okej-iga dag för er som bryr er.
Började med att jag på något sätt lyckades låsa upp mobilen och trycka in rätt kod och ALLT och stänga av alarmet så pappa väckte mig 40 minuter efter att jag egentligen skulle gått upp. Så de vart lite brottom. Sen i skolan hade vi matte och de finns inget kul att berätta om det. På so:n sen så satt jag och Ellen och kolla på massa 1D saker typ hela lektionen hahah.. (a) Sedan hade vi lunchrast och jag har ingen aning om vad vi gjorde då.. Och engelskan va kaooooz, satt och skulle skriva bokredovisning på Dare to dream men de gick inge bra. ääääälskar boken! Svenskan och bilden va oxå bara konstiga.. Sen åkte jag bussen hem och snacka massa med Nea! ♥ Och nu är jag hemma och ska käka middag. Är sjuuuukt hungrig och har varit det hela dagen. Haha, kram!


Dagens


Day 16 - Favorite One Direction part of Pokémon Diary

Alla... Så här är ett klipp på alla efter varandra! hahhah :D Förstår inte hur folk kan tycka illa om dom...

Med denna underbara bild säger jag godnatt!


Anledningar till varför jag älskar dom.


Day 15 - A picture of you & someone in One Direction

Jag och fina Zayn!!!! ♥

DAGENS LÅT.


Tips!

Måste tipsa er om världens bästa bodylotion. Den luktar jordgubb, hur gott som helst och lukten håller rätt länge! Köpte den i München för 300 spänn eller något sånt där. Och det var verkligen värt det! Men den finns att köpa på The body shop för 175:- Ni borde verkligen iförskaffa er en sådan om ni tycker on jordgubbslukt. Eller föresten, köp en sån även fast ni kanske inte gillar jordgubbslukt!! ÅH KÄRLEK TILL DENNA!

Choklad är ett mensbarns bästa vän

Nu ska jag fortsätta skriva på min novell och äta choklad. För det är ju lite gott sådär... Mihihi. Sen ska jag försöka lägga mig hyffsat tidigt idag. Senast halv elva. Fast det vet jag redan hur det kommer gå. DÅLIGT. Som vanligt... Men jag kan ju alltid försöka och hoppas på att jag någon gång lyssnar på mig själv. Måste läsa igenom hemkunskapen oxå, har prov på torsdag. Det mobbade är att vi hade ett prov på exakt samma saker i åttan, så fattar inte varför vi har det igen. Men men, kan ju nästan allt och fick ju MVG förra gången så de är ju bra! Men nu ska jag tjocka mig. Puss & kram!

Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa

Äh jag vene faktiskt.. Men här är två bloggar jag börjat läsa för inte alls så länge sen! Underbara tjejer som har bloggarna oxå, älskar er!! ♥ Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar :D
Evelina min fina! ♥
Daniella den snälla! 

Okej jag sög på att rimma.. Men kolla deras bloggar iaf!

SVAR

Fick några frågor om var man kollade dedär med hur ens barn skulle se ut om man fick barn med en kändis t.ex. Klicka häääär för att komma till den hemsidan! :)

Vår känslor


Sommar, sommar och sol

Herreguuuud vad fint väder det är ute. Super varm oxå juh! Riktigt skönt :D Det där jag skrev tidigare idag som jag skulle göra, vad har jag gjort utav allt det? Inget. Suck.. Ibland, alltid är jag så jobbig och lat. När klockan slår fem ska jag ta och göra allt jag skulle ha gjort. PUNKT.

Moahahha jag är ond!!

Kul för er som inte gillar One direction för det har blivit vääääldigt mycket 1D idag och kommer bli mer. MOAHHAHA! Jag känner mig ond :D
Just nu håller jag på att designa en tjejes blogg och lite sånt där. Åt lunch nyss men måste nog äta mer för aa, är hungrig.. Hahah! Kommer lite roligare inlägg senare idag! Pussss ♥

GRATTIS JAY TOMLINSON!

Aw va söta! ♥ Älskar Eleanors bild på twitter oxå... Åh gud, dom är så fina!

BILDER SOM DÖDAR.

ÅH HERREGUUUUD. Kan inte fatta att jag ska till London nästa år och se dom, live!!! Längtar så sjuuuukt mycket. Och Evelina, i sommar. DÅ JÄÄÄÄVLAR! :D ♥ Den här sommaren kommer bli bäst och 2012+2013 kommer bli dom bästa åren i hela mitt liv. Åååååååh...

Världens finaste bild.


God morgon! Eller nåt..


Tjena hejsan, god morgon, god dag eller vad man nu ska säga! Har legat och kollat på tv jag vet inte hur länge nu så kände att det va dags att göra någonting annat.
Idag ska jag städa, plugga, träna och typ chilla. Orkar egentligen inte göra någonting alls men ibland så måste man ändå! Ska nog orka med att fota lite eller någonting oxå. Fast jag vet redan nu att jag inte kommer göra någonting jag sagt att jag ska, för så är det alltid...
Nu ska jag gå ner och äta för min mage dödar mig annars (: Är alltid hungrig när jag har mens, eller nä föresten. Jag är ALLTID hungrig. Haha, kram!

Länkbyte med bästavännen.


Behöver inte skriva någonting. Klicka på bilden bara. KLICKA, KLICKA, KLICKA DÅÅÅÅ!!!!!!!! ♥

Dagens fråga 25/3

Ska jag färga håret blått eller??

Ni överlever om ni inte pallar läsa.

Hemma från bion nu... Oh herregud kommer inte kunna somna. Fast grejen va den att filmen va inte läskig, bara obehaglig. Men vi hoppade till nåra gånger, men seriöst så va de läskigaste en hund som skällde. Så att så läskig va den inte haha. Blö va flummigt jag skriver. Hehe jag är trött lixxxxom. GODNATT. Eller något...

STRESS

Nu måste jag skynda lite hehe, vill inte missa bussen!! Åh seriöst, kommer dö av filmen. Men men, hoppas jag överlever... Byebye!

Day 14 - Favorite televised performance

Den ovanför är inte min favorit, men tycker dom va sjukt duktiga där. Harry va ju sjuk så grymt bra jobbat! Men min favorit går inte att "bädda in" så här är länken. http://www.youtube.com/watch?v=0P5EggLYqBA

Oj, men hejsan!

Hej! :D Directioner träffan va ju aaaaaskul. Värsta draget juh!!!!! Askul att lära känna så många nya människor hihi :) Okej nej, ska sluta ljuga. Det kom inga. HAHHAA! Så Ellen och jag hängde på plattan och i gallerian i två timmar haha. 'Hej vi har inga liv för vi är plattanhängare' typ.. Nej men vi hade kul som vanligt iaf! :D Kom vid vid typ halv tre och åt och gjorde nada. Eller jo, jag hjälpte pappa med att dra nån sladd eller något i teknikrummet. HALLÅ EN SKA NI INTE VISSTE SÄKERT. Mitt hus har två jäääätte läskiga rum, värsta sladd och skräp och el och ljud och rör rum typ. As scary :O Oj vilket flummigt inlägg. Känns som jag snackat om typ 100 saker. Så då kan jag lika gärna berätta att jag ska äta middag nu och sen åka in till stan igen och gå på bio med Mathildaaaa. Åhnej va jobbig jag är. MOAHAHAH jag tar kål på mina läsare med massa jobbig text, hihi. Men på riktigt. Nu ska jag smsa Martin! Hajdoo ♥

GUTEN MORGEN!

Wow va tidigt jag är uppe.. På en lördag!!! :O Bussen går kvart över elva och träffan börjar 12 så det blir perfa. Innan det ska jag duscha, käka und so weiter. Va mycket tysta jag börjat snacka i bloggen!! Jobbigt för er som inte fattar tyska.. Hahahaha lebensmittelabteilung. Nämen på riktigt. Blog you later! Eller vänta, ska skriva det ännu coolare. Blog u lat8! HAHA DÄR SATT DEN.

Dagens konstaterande..

Jag skulle få mycket sötare barn med Zayn än med dom andra..
Åh nu tycker jag synd om Niall för att han blev sist.. #ItsADirectionerThing

FR1DAY


I didn't have to die to go to heaven


OMGOMGOMG!

Hahaha ni ser inlägget nedanför? Jag lyckades publicera det exakt på 00 sekunden, hahah fett cooooolt :D HAHHA! Okej vilket skumt inlägg.. Nu ska jag ruttna lite i min säng och skriva tills jag dör, dvs somnar. Imorrn blir det directioner träff mit Ellen und massa directioners såklart und am Abend ska jag und Mathilda på Kino. Eller nåt sånt där. The devil inside ska vi se, hooooly :O

Dagens bjud...


Detta fick jag med mig hem!..

Kicks - 25:- /st
Din Sko - 599:-
Kicks - 15:-

Elvirara ♥

Kom precis hem från Elvira! Vi hade jätte roligt osm vanligt hahah :D Vi kollade upp lite saker, hehehe.. Pratade och köpte glass och typ gick runt! När vi gick och åt våra glassar så kommer det en tant och antagligen hennes man gående mot oss. Och tanten stannar upp och ba 'åh dedär ser gott ut! Var har ni köpt dom?' Och så stod hon och snacka aslänge med oss och berättade vad som hänt dom tidigare på dagen och så började hon typ snacka om snobben, ni vet hunden? Och aa, massa knas hände. Men nu är jag hemma iaf! Ska gå ner och äta middag nu och sen bara chilla hemma ikväll. Är feeeett trött jao. Nej men på riktigt, hejdå.

Dag 11 - Någonstans jag vill åka

Florida, New york, Key west & Hawaii. OCH JAG SKA DIT I ÅR :D wiiiiiie!

Bild från Kreta

Nu har jag köpt lite grejer och är påväg för att handla lite för ikväll! Visar sen vad jag fått med mig hem :) kram!


luncha med mamma


Dag 12&13 1D

Day 12 - A photo of the member who you think has the nicest eyes


Day 13 - A photo of the member who you think has the nicest body



STUDIEDAG WIHOOOO

Godmorgon! Studiedag idag, och det är sååå skönt! :D Vaknade för 20 minuter sedan ungefär och håller på att göra mig i ordning. Ska bara äta frukost också sen åker mamma och jag till Farsta och ska leta skor till mig + äta lunch. Efter det släpper mamma av mig hos Elvira och så ska vi göra en sak som vi inte får glömma HAHAHAHA :D Bloggar senare någon gång, haha! Ha det super bra, kram!

Nytt videoinlägg!


Svar till er!

Fick några kommentarer om var jag köpt min Superman tröja. Köpte den på Punkt shop inne i stan, vid T-centralen. Där i Sergelgången eller vad det nu heter. :)

22/3

Idag hade jag på mig denna randiga tröja från Gina tricot och ett par svarta jeans! Ränder ♥ Hihihi...

Videoinlägg på g!


One thing - acoustic


Kärlek ♥


OCH... DÄR BÖRJADE JAG ÄLSKA EXPRESSEN! (om man bortser från felen på deras namn..)


:)

Hemma från skolan nu! Eller nja, kom hem för en timme sen. Men jaja! Imorrn är det studiedag :D Och då ska jag vara med Elvira och köpa skor med mamma eller nåt. Så de blir fett skönt att slippa skolan! Nu ska jag nog äta middag, är suuuuuuper hungrig. Skriver senare, puss&kram

Dagens fråga!


Day 11 - A dream you had about One Direction

Ska jag vara helt ärlig kommer jag inte ihåg någon av mina drömmar jag haft där killarna varit med. Men jag kommer ihåg att jag drömt om båda Liam en gång, Niall en gång och alla en gång. Plus att en gång drömde jag om att en killkompis till mig typ va Harry och ja, jag vet inte vad.. Men asså, ni vet ju hur Harry är och hans värsta vana. Tror inte jag behöver säga något mer hahah... ;)

I can't be no superman But for you I'd be superhuman


GA

Nu ska jag gå ner och kolla på Grey's anatomy med mamma! Skriver sen :) Kram!

DAGENS


...

Nu ska jag äta middag och blablablabla. Bloggar mer lite senare, orkar inte nu! Har så sjukt ont i magen.. Ciao!

Day 10 - Your favourite One Direction quote

Det här är ju jätte svårt.. Men allt! 'Vas happenin?' 'NO! Jimmy protested!' 'Somebody needs help, WOOOAH. Superman is here!' 'I like girl who eat carrots!' 'Head and shoulders, please!' asså verkligen ALLT. Men om man ska ta en annan, mer "seriös" så är det denna: No matter how hard life is, don't lose hope - Zayn Malik.

nästa: gastroskopi


Dag 8, 9 & 10!

Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp

Jag tycker att jag duger som jag är. Jag är inte perfekt, ingen är perfekt! Men det är såhär jag ser ut så det är ju bara att acceptera! :)

Dag 9 - Min favoritbutik

Hahah jag vet faktiskt inte :O Gina tricot kanske!

Dag 11 - Någonstans jag vill åka

Hawaiiiiiiii ♥


Nachos och sockerkaka till frukost = muuuums

- Mamma sa att jag skulle äta vad som helst till frukost och de gjorde jag hahah!!
Hej/god morgon/god förmiddag/vad man nu vill säga! :) Gick upp vid kvart i åtta och åt världens jääääääätte frukost. Asså jag skojar inte!! Blev så mätt så jag kunde knappt stå upp... Sen gick jag och la mig i sängen och somnade om och så ringde mamma och väckte mig tio och då gick jag upp och drack. Och nu sitter jag här, törstig och hungrig och fattar inte hur jag ska kunna hålla mig från att äta/dricka fram tills tre-halv fyra! Kommer dö typ :( Okej kanske inte riktigt. Men nästan!!
Nu ska jag skriva lite och lyssna på musik. Hopps ni har det roligt i skolan, mihihihihi! ;)

Right now - charmig bild osv!


Tacoooos ♥

Åt tacos till middag idag, åh gud va gott det var! Hihi ♥ Har precis twitcamat en timme och fått jätte mycket söta kommentarer och massa positiv energi. Och nu ska jag kolla på Maria Wern med mamma! Mys! :D Vad gör ni för något?

Nothings fine I'm torn


Hej bloggen!
Idag var jag i skolan och blablabla. Inget intressant att berätta om det så kan ju berätta att jag nu sitter och hjälper en tjej att plugga till hennes prov om hjärtat och sånt där ;) WIIIIIE! Fett med kul :D
Ikväll ska jag äta jätte mycket mat som innehåller gluten, spela piano, plugga, fixa naglarna och skriva. Kul va?
Hoppas ni mår bra, för det gör jaaaaag :D Om man bortser från magen som jag har galet ont i, har inte haft såhär ont på en månad typ... Men jag är lycklig!! ♥

Day 9 - Your least favorite One Direction performance on the X Factor and why

Jag älskar alla deras uppträdanden i X-factor men om jag ska välja en jag gillar minst så är det Kids in America endast för att jag inte gillar låten så mycket. Men dom gjorde den sjukt bra!!

Nu ska en trött men sjukt lycklig Camilla gå och sova!


LYCKLIG!!!!

ÅÅÅÅÅH MÅSTE FÅ FANGIRLA AV MIG. OCH NEJ, JAG TÄNKER INTE SLUTA SKRIVA MED CAPS LOCK. FÖR JAG ÄR HYYYYYYYYYYYYYPER!!!!!!! HOPPAR OMRING OCH DANSAR OCH SJUNGER PÅ MITT RUM JUST NU. GAAAAAAAAAAAH. FATTA ATT JAG SKA TILL LONDON 5 APRIL NÄSTA ÅR OCH SE VÄRLDENS BÄSTA KILLAR?!?!?!?!?!?!?!?! MAMMAMIA HOHOHOHO ♥
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA, OKEJ?!?!?!?
ÅH JUSTE. SEN SKA PAPPA OCH JAG TILL NEW YORK, KEY WEST, FLORIDA OCH MASSA ANDRA STÄLLEN I SOMMAR. OCH SÅ SKA JAG OCH FAMILJEN FIRA JUL OCH NYÅR I FLORIDA OCH PÅ HAWAII. TJOHOOOOO VA JAG ÄR LYCKLIG!!!! :D ♥♥♥♥♥♥♥♥
OCH TILL ALLA ER 1D HATERS, FUCK YOU SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA HÅRT!!!! :D

Vi bjuder på bilderna som in i hooooooppsan!..

Bra jag har bloggat idag asså :D or NOOOOOT! Nej men Ellen har varit här och vi har filmat och massa sen käkade jag middag. Kul va?! Nu ska jag göra något. Här är resten av bilderna från fredags oxå!

Day 8 - Your favorite One Direction performance on the X Factor and why

Det går inte att lägga in videoklippen men klicka på namnen så kommer ni dit! ;) Och varför dom är mina favoriter (kan inte välja en) vet jag inte. Tycker dom är bäst bara, så sjukt underbara. ♥
Total eclipse of the heart
Chasing cars
Torn
The way you look tonight

11.08

Goodmorning!
Gick upp nyss så kommer få riktigt svårt att somna ikväll.. Skit.
Hur som helst, idag kommer Ellen hit vid 15 och vi ska filma klart hahah. Innan hon kommer ska jag fixa naglarna, duscha och lite sånna grejer! Kanske ut på en powerwalk oxå. Fast kommer säkert inte göra det.. Är för lat.. Nu ska jag äta frukost, skriver senare!

Hej jag heter Rubrik och jag är fett med störig!

Nu ska jag gå och våldta sängen. Eller nej, de lät lite för groteskt. Jag ska bara dejta min kudde, eller rättare sagt; mina 7 kuddar! Puss och godnatt ♥

Här är resten av svaren på frågestunden!

Hur kan man vara lika långsam som dig? ;)
Svar: Jadu, det är ett mirakel faktiskt... Hahaha!

Kan du beskriva mig med 3 ord?
Svar: Underbar, vacker och omtänksam!

Kommer du ihåg första gången vi "träffades"?<3
Svar: Jag har absolut de sämsta minnet, så sorry...

Du kan väl ta en roadtrip till Umeå nån gång? :DD
Svar: Absolut, hoppar in i bilen och kör upp på en gång! ;)

Hur ser du mig som person även fast vi knappast känner varandra?
Svar: Ser dig som en jätte snäll och super trevlig person som är otroligt söt och skriver skiiiiit bra!!

Hur mycket älskar du mig från skala 1-10?
Svar: 1086480634064

Vill du träffa mig?
Svar: Gissa 3 gånger..

Vill du gifta dig med en bög som jag? (A) <3
Svar: Jag vill gärna gifta mig med en bög som du Robin! :D

jag har hört att du och stanley har sexat på arnes fest i helgen, stämmer det?
Svar: HEJ MATHILDA, TREVLIGT ATT DU KIKADE IN OCH STÄLLDE EN SÅDAN ROLIG FRÅGA.

det är vaaaarmt

Chill kväll. Till alla er som undrar, det är 100 grader i mitt rum just nu, håller på att dö av värmeslag. BKljIÖOQÄQHSCOPWSYNAO typ :( Nej men på riktigt. Någon som vill komma och öppna mitt fönster? För jag orkar inte göra det själv.. Har så ont i armarna, benen och magen hahahah skit.. Nej men vilket konstigt inlägg. Tjadå.

Det är sånt här som får mig på bra humör.


Svar på en kommentar!

Fick en kommentar av Evelina som undrade hur vi kunde se A year in the making på tv:n och om ni klickar häääääääär kan ni se hela filmen rakt av, mycket bättre än youtube!
Och svar på hur vi kunde se den på tv:n är för att vi har en projektor som visas på en bioduk och allt är kopplat till en dator. Så därav kunde vi se den där! :)

Thaimat ♥♥♥♥

- Lite bilder jag tog nyss.
Hallåj! Har ätit en jättegod middag, thaimat! Alltid gott :D nu ska jag sätta mig och skriva hela kvällen, wiie. Idag har statistiken gått upp en del oxå, det gör mig glad! Hihi! ♥ 
Finns det någonting ni läsare vill se mer av i min blogg? Videoinlägg, tips,hiss&diss, outfits, 1D osv? Skriv i en kommentar så ska jag ta och fixa så det blir mer av sånt! Kärlek,

NYTT

Linne - H&M 49:-
Bikini underdel - H&M 99.-
Concealer - Kicks 90:-
Köpte två andra saker men dom kan jag inte visa riktigt ännu, ni får se nästa vecka! ;)

@espresso house


Dag 7 - I min handväska..

Har aldrig någon "handväska" men har alltid med min busskort, nycklar, mobil, mascara, parfym, tuggumin och hörlurar. Det va väl typ det haha! :)

Day 7 - Your favorite member of One Direction and why

Louis Tomlinson. För att han alltid får mig på så bra humör och han är definitivt den roligaste :D Ja, ni vet ju själva hur han är. Plus att han är såååå fin, tror jag dör lite.. 
Niall Horan. För att han är så söt och glad och härlig och bäst och skrattar och får mig så glad och blöööö han är så himla snygg!!!!!!! 
Liam Payne. För att han verkar så snäll och ååååh, man vill ju bara krama honom. Och han är så himla söt och allt. Aaaah hans röst ♥
Harry Styles. För att han är så gaaaaalet söt och åh.. Asså på riktigt, hans fina leende och han verkar som en riktigt fin person! 

Zayn Malik. För att han är så himla fin och han verkar vara en väldigt stark person! Hans ögon och röst typ dödar mig.. Och man blir ju lite knäsvag när killar säger: 'Vas Happenin?!' right? 

Hatar rubriker.

Godmorgoooooon! Gick  upp för en halvtimme sedan och ska äta frukost nu. Flingor, utan sked.. Hahaha :D Hur mår ni idag då? Själv mår jag rätt bra, lite ont i magen bara.
Idag har jag inga speciella planer, vill bara vara hemma och ta det lugnt och göra sånt jag vill. Men ska med mamma och hennes kompis om en timme och fika inne i stan. Så nånting vettigt ska jag iaf göra! Inte för att jag vet om fika är speciellt vettigt. Men whatever. Hoppas ni får en riktigt bra dag nu! ♥


PHOTOSHOOT IN THE DARK

Tjenixen! :D Här får ni några bilder från kvällen, resten kommer imorrn! Eller det blir ju senare idag.. Hoppas ni haft en trevlig kväll, Ellen och jag har haft det awesome!! Har ont som in i hoppsan i mina käkar bara.. HHAHAHAHA!! Godnatt ♥

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN.

Svarade inte på alla frågor så resten svarar jag på imorgon i ett vanligt inlägg. ENJOY!

SVAR PÅ FÅRGESTUNDEN PÅ G!!

:D

A YEAR IN THE MAKING

Nu ska Ellen och jag kolla på A year in the making! Yeeeeeay :D

Dag 6 - Min favoritplats

I ditt hjärta.. Hahah poeten Camilla ;)

VÄRLDENS BÄSTA KVALITÉ PÅ BILDEN, vi vet...........


HEEEEEEEEEEJ!!! :D nu sitter jag och Ellen och försöker svara på frågestunden I ETT VIDEOINLÄGG. Caps lock, men pallar inte bry mig. Nu ska vi fortsätta eller något, hejdå.

Day 6 - Favorite photo of Louis Tomlinson and why

IUHMDwWU8Ypyf dwefd78weuyfQ

Godnatt! ♥


Imorgon är det fredag

Imorrn ska jag och Ellen filma när jag svarar på frågestunden! Hoppas det går bättre den här gången! hahahah :D Har suttit med den där filmen (ni får se sen, kanske!!) i tre timmar nu. Äntligen är det klar och jag är nöjd!
Imorgon är det fredag HAHAHAHAHAHAHAH KOLLA VIDEON NEDANFÖR! HAHAHAHAH :'D dog lite idag när Martin visade den, hahah.. Hur som helst, så ska jag och Ellen filma och lite grejer som hon skrev förut när hon gästbloggade! Det kommer komma upp på youtube och självklart lägger jag ut det här. Nu ska jag göra mig i ordning, sedan sova!

HAHAHAH *DEAD*

SNYYYYYG LIAM.
Hahaha seriöst, när jag har tråkigt kan jag sitta och kolla på sånna här grejer i flera timmar.. Petetiskt.

Nu:

Redigare klart min film och dricka min gooooda dricka! Och plugga lite tyska. Trevligt värre :D

I centrum - svårt att vara seriös


Intresseklubben antecknar!

Hej bloggen!
Hade hemkunskap som sista lektion och vi skulle laga potatis, fläskkotletter och bea. Jobbade med Ellen och de vart inte så gott.. Köttet gick knappt att tugga, den råstekta potatisen vart bränd (men dock god!) och bearneisesåsen vart verkligen såsom. Typ som rinnande vatten. Haha kuuul att veta va? ;)
Sen drog vi och snackade typ en timme. Elr prata och prata, vi skrattade mest :D
Har precis ätit middag så nu ska jag göra nåt!


Dag 5 - Mina största misstag

Mitt största misstag var när jag trodde att jag var stark nog, men inte var det. När jag trodde att jag klarade av bråk med kompisar, jobbigt hemma sammtidigt som jag såg människor på ett helt nytt sätt. Att jag trodde att jag klarade av att vara stark genom allt det, var ett stort misstag! Jag ångrar det väldigt mycket. Men det finns ingenting att göra åt det. Det va ju ett tag sedan. Men bilderna spelas som en film i mitt huvud. R.I.P.

Day 5 - Favorite photo of Niall Horan and why

Den här bilden, lätt. Och varför? För att den är på Niall? Daah. Han är sååå fin. ♥

Vas Happenin?! //Ellouis

Nämen hallå alla glada! Ellen calling! here are the results of a failad bildlektion!
Jo, det var så här: i måndags på bildlektionen satt jag brevid Camillala (mitt smeknamn på Camilla). Hon hittade inte sin skiss till sin skulptur så istället skrev hon ned alla konton hon har på olika sidor. Hon skrev även ned lösenorden på en hel del av dem (okej det var bara bloggen, men iaf :P). Hon sa att jag fick blogga här när jag ville och nu kände jag att min tid var kommen.

Feeling like a introduction is in order...
Jag heter Ellen.
Jag är 15 år, fyller 16 på tisdag nästa vecka :)
Jag har kännt Camilla i snart nio år. Vi gick i samma lågstadieskola och har varit bästa vänner lite till och från under tiden. (vi gick i olika klasser). Nu har vi hittat ännu ett gemensamt intresse; ONE DIRECTION!!!

Mina skäl till varför jag gillar 1D är följande:
De kommer från underbara, charmiga STORBRITTANIEN! (Fast Niall är ju från Irland men det går bra ändå). Jag har en speciell koppling till GB (great brittian) eftersom jag bodde där när jag var mindre. Det är fett awesome för jag fattar ju vad de pratar om när de säger något brittiskt som tex olika tesorter:)

De är så omedvetna om hur snygga och goa de är att de blir ännu snyggare och ännu goare!

De gör musik med tanke och och inger en skön känsla i kroppen när man lyssnar på den.

Det var nog det... Jag tror inte att ni pallar läsa mer nu (jag hatar själv att läsa långa inlägg) Haha.

Jo! En sista grej bara innan vi tar farväl av varandra. Signaturen i rubriken (Ellouis) kommer från att jag heter Ellen och att jag diggar Louis fett mycket. Ville bara säga det. :)



Och jo en sak till!
Jag och Camilla planerar en najsig liten överraskning till er som vi ska göra på fredag efter skolan. Jag kan avslöja att den är en slags sammanfattning av vår vecka;P

Ching ching!










Alla bilderna är tagna i NYC, där grabbarna boys är just nu! woop woop!

Där fick jag ännu en anledning till att inte gilla Nickelodeon..


godnatt!

Nu ska jag sova, de behövs! Varit en lååååång dag. Orkar inte skriva så mycket mer nu. Så vi får höras imorrn helt enkelt! Godnatt :D

IBLAND ORKAR JAG INTE MED MIG SJÄLV...

Här har ni som tröst eftersom jag inte lägger upp svaren på fårgestunden idag!! Va liiiiiiite lagom okoncentrerad sådär..

‎#NextTimeHarryComesToSwedenWeWantToSeeHimAsViking


Att de ska vara så svårt...

NÄMEN TJENARE!! Att svara på den där frågestunden i ett videoinlägg var lättare sagt än gjort. Falade stort.. Svarar på det imorrn istället, hehe! Men ni kan få en video straxt på några av mina misslyckanden.. ;) Märks att jag inte bloggat så bra idag, haha statestiken!... Kram på er som läser iaf!

Skype, tumblr, twitter

Tycker att alla här kan adda mig på skype, mrshopastytoma ! :D och följa mig på twitter @cceeli_ och om du vill ha en follow back, så fråga bara! Sen kan nu ju läsa min tumblr oxå http://directionernowandforever.tumblr.com :D JAG HAR TRÅÅÅÅÅKIGT. Ska nog svara på frågestunden straxt!

SISTA CHANSEN

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN!!

Dag 4 - Någon jag skulle vilja byta utseende med

Danielle Peazer.

Kärlek direkt från brevlådan

- Det här gjorde mig glaaaad :D Bilden tagen från Maja!
Hemma från skolan för ca en timme sedan. Gick hem tidigare från draman för att jobba på det hemma. Ska chilla ett tag nu och sen plugga so. Ikväll svarar jag på frågestunden! Känner att det blivit lite tråkig bloggning senaste dagarna så ett videoinlägg blir säkert bra. Har ni haft en bra dag hittills? ♥

Day 2- Favourite photo of Harry Styles and why

Gillar att jag glömde bort dag två förut.. Så här kommer den!
MMMMMMM DÖDA MIG.. ♥

Nationella prov i kemi om 53 minuter..


- Två bilder från i höstas, jag och mina bäääääääääästavänner...
HOLY!.. Inget att stressa upp sig över, men whatever :) ska äta och fixa mig och sedan kör mamma mig och Daniela till skolan. Lycka till på provet alla nior och till alla andra som har prov idag! Kram på er, bloggar när jag kommer hem ♥

Glöm inte bort imorgon..

pic.twitter.com/yORgvS4N

rubrik

Ska fixa lite grejer inför imorrn nu och kolla genom no:n och sådär , sedan sooooova :) ska fixa några tidsinställda för imorrn oxå! Sov gott! Kraam

 


En av dom mest jobbigaste men roligaste veckorna av mitt liv.

 

 


Hur man får en biltur att gå snabbt - ta ego bilder!


Naglar.


Äta flingor minus en sked

Idag när jag skulle käka flingor..
Mamma: vad gör du?
Jag: äter flingor.
Mamma: varför har du flingorna i ett glas och mjölk i ett annat?
Jag: därför..
Mamma: *stirrar konstigt på mig*
Jag: titta inte sådär!! Bäst att du vänjer dig..
Hehehe det va rätt skumt.. Men kul :D hahaha nån annan som gjort lika dant?

Blööö

Nu ska mamma förhöra mig på no:n och då lär jag märka om jag kan det eller inte.. Huhu, tänk om jag inte kan någonting alls? :o jaja. Hoppas ni haft en bra dag! De va fett fint väder ju :D åh vad tråkig jag är som babblar om läxor och vädret. Ba heeeej de vart pinsam tystnad när jag skrev det här inlägget så yes.. Hehehehe
Nej nu får jag ta och ge mig.

KÄÄÄÄÄÄRLEK

ONE THING PÅ NRJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #FlippaUr

Hihihihihi ♥-♥

Ska inte klaga direkt hehe.. (aa' ♥

LYCKA TILL I NRJ TÄVLINGEN!!

Är ni med i den eller? :D lycka till flickor och pojkar! ♥

VISSTE DU ATT..?

Jag gillar att sitta på konstiga ställen och ställningar som ovan där jag satt i en garderob.. Haha vet inte varför men tycker väl det är roligt eller något.. :P

Niall challenge! ;)

Vart inget plugg i bibblan efter skolan så drog hem och käka och sen åka och titta på hundvalparna igen :D #HarAldrigSettNågotSåGulligtFörut!!! ♥ på väg hem stannade vi och köpte med oss mat fårn donken . Niall challenge juuuuuuuh :D Så nu är jag hemma och har ätit och sitter nu och pluggar! Lagom segt sådär. Skriver senare. Bjuder på en bild på min pojkvän så länge, kram!

Dag 3 - En person jag vill träffa just nu

En person? Pff.. Vill träffa fem personer just nu :)

Day 4 - Favorite photo of Zayn Malik and why

Hans ögon. Hans hår. Hans händer. Hans ögonfransar. HAN. ♥

Glöm inte bort frågestunden!

http://cceeli.blogg.se/2012/march/fragestund.html
Kommentera frågorna i det inlägget

God morgon!


God morgon! :D hoppas ni mår bra, ja mår sådär. Är trött :( Men det blir att äta och fixa sig sedan dra till skolan och klara av timmarna där. Sedan plugg med Mathilda i biblioteket och sen åka och kolla på hundvalpar! :) ska gå nu, så kram!

#ItsADirectionerThing

I fredags när det va nattvollybollturnering i skolan hände världens roligaste grej. Så måste berätta det för er! :D jag hade precis satt mig på bänken och kollade på när mitt lag spelade. Så tar låten vi lyssnar på slut och så börjar nästa låt såklart. Kännde så väl igen gitarren i början men fattade ingenting.. Och så hör jag det välbekanta ljudet av en kobjällra tre gånger! Dom spelade WMYB i skolan :D hahaha! Jag och min käre vän Ellen (som va på planen och spelade) är ju då lite galna i 1D så våra reaktioner va ju fina.. Hon vände sig om och bara stirrade på mig och jag satt och gapade och såg ut som en idiot, så förvånad var jag. Sen börjar vi asgarva! Fatta glädjen när dom spelar 1D på nattbollybollen?! Så jäkla kul :D HAHA gud va vi skrattade! Vart på fett bra humör och ville bara hoppa omkring och dansa, men va tvungen att sitta på den där jävla bänken haha :( Hoppas dom spelar mer 1D imorrn på idrotten! ;)


And you're just a beautiful mistake


ARE YOU WITH ME?


Det går bra nu.. :D


- Nej jag kan inte vara seriös på bilder..
Hej! :D Åt nyss middag och ska nu sätta mig med kemin och plugga som attan fram till klockan 21. Så jag skriver efter det :) eller om jag tar nån paus kanske jag skriver, ni lär ju märka det! Kram på er! Ps. det går riktigt bra för bloggen nu, eller aa idag har statestiken inte varit så hög men igår... Oh herre :o

Dagens klädsel :)


Bjuder på några bilder på mig från Alperna!

Ser lite lagom deppig ut på flera av bilderna.. Och på dom där jag inte ser deppig ut ser jag typ överglad ut.. men det är viktigt att kunna bjuda på sig själv!!! ;)


Tjoooosan

Hejsan hoppsan! Är på värsta skratt humöret idag :D på matten imorse satt jag och Linnea och garvade typ hela lektionen och på so:n va de likadant haha! För att inte tala om rasten och lektionerna efter det... Hahahaha kan bara säga att jag och Ellen har så sjuuuukt bäst humor!!!! :D känner att de här inlägget vart rätt skumt så hejdå...


Dag 2 - Mina rädslor

Framtiden är väl min största rädsla.. Men annars kan jag säga att jag HATAR flugor, haha typ skriker så fort jag ser en fluga. Så ja, flugor är väl en rädsla oxå! Haha :D

HAHAHAHAH HARRY


Day 3 - Favourite photo of Liam Payne and why

Åh, finns ju sååå många! Men om jag måste välja en så blir det den här. Åh den är så fin! ♥ Och varför? Han ser så himla snäll ut. Och man vill ju bara krama om honom! HANS LEENDE.

Jag hade lite tråkigt..

Hahahahahahaha ja.. :P Borde kanske gå och lägga mig nu.. Ska upp extra tidigt imorrn för att duscha, åh jag hatar det!! Alltså att duscha på morgonen :( Jaja. Godnatt!

One Direction - Gotta Be You Acoustic ♥

Åh gud vilken fin video!! ♥ Håller ni inte med om att dom borde göra en hel aukustisk version av Gotta be you? Så himla bra! :D älskar't.

Svar på lite frågor!

Anna Andersoon om Tips för nagelbitare:
JAG HAR VERKLIGEN SVÅRT MED MINA NAGLAR! men jag kan verkligen inte ha stopp o väx eller så. Tuggummi är kanske en smart grej tips för dom som biter på naglarna och gillar tugga tuggummi men jag kan verkligen inte använda stopp o väx jag biter ändå plus jag hatar tugga tuggummi! Vad ska man göra? jag vet att naglar e för att skydda :(

Svar: Va irriternde att sånt där stopp och väx inte funkar för dig! Tycker du om att mål din naglar? För i sånnafall så gör det! :) Det blir jätte tråkigt att bita på naglarna om dom är målade. Och va envis!!! Ge dig attan på att du ska sluta bita på naglarna och sluta bit helt enkelt. Haha! :)




jessica om Q/A:
hur får du sådär smilisar i din blogg :) ? <3

Svar: Gå in här så finns det berättar hur du får smilysar till bloggen! :) <3




F R I D O N om Tips för nagelbitare:
vet du vad ett sånt där medel heter? 
jag slutade bita på naglarna förut i typ ett halv år och dom blev ganska långa och så men dom gick av så lätt och tillslut blev de så att jag typ tänkte skit samma.. ^^

Svar: Vad menar du för medel? Ett sånt som gör att naglarna smakar äckligt eller nagelstärkare? Eller nagelolja? :)

HATA NO PROV

Hej bloggen! Nu sitter jag i sängen och äter frukt och pluggar no. Åh jag orkar inte med skolan :( hoppas jag blir sjuk och måste stanna hemma måndag tisdag så jag får ännu mer tid att plugga. BLÖÖÖÖ. Jaja, kram på er!

FRÅGESTUND!

Svarar på alla frågor i ett videoinlägg när jag tycker att jag fått tillräckligt med frågor! :D så fråga på bara!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta


# Jag hatar att skriva sånna här fakta grejer om mig själv, för jag kommeraldrig på vad jag ska skriva!! (men den här gången tog det inte mer än 10 minuter :o)
# Jag är 162 cm
# Om jag ska välja resemål väljer jag lätt att åka skidor i Alperna! :D
# Jag är nog en ganska svår person att lära känna på djupet, även fast jag är väldigt öppen och så... Men att lära känna mig som en helt vanlig kompis gör man nog rätt fort!
# Min dröm är att bli läkare
# Jag har tränat hopprep i 10 år
# Jag har svårt att vara mig själv med folk jag inte känner
# Jag får dåligt samvete hur lätt som helst. Trampar jag på en myra BAAM så har jag dåligt samvete, ser jag någon åka i en skidbacke och gråta och jag bara åker förbi BAAM så får jag dåligt samvete (det hände i Alperna..) osv :(
# JAG ÄLSKAR ONE DIRECTION! ♥♥♥
# Jag har aldrig färgat/slingat mitt hår och folk tror sällan på att jag inte har det... Hahah :(

30 dagars vanlig

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Någon jag skulle vilja byta utseende med
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - I min handväska..
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Mina favoritprogram
Dag 14 - Något som gör mig glad
Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Visa bild innan och efter jag redigerat
Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 - Något som ändrat mig
Dag 22 - Visa mitt favoritplagg
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur min kontakt till familjen är
Dag 30 - En låt jag gillar

Ska jag ha en frågestund?????

Nu har Mathilda åkt hem och jag sk ut och fixa rent i hagen. Roligt roligt :) Fast nä, det är inte så kul.. Funderar på att ha en frågestund eftersom min statestik har gått upp väldigt mycket igen! :D Vad tycker ni om det? Blir nog att fixa ikväll. Hoppas ni inte kommer tillbringa kvällen som jag: med massa kemi plugg... Nationella prov på onsdag. Åhh fml. Ska ut nu, puss!

Tips för nagelbitare


# Sysselsätt dina händer med någonting så du inte börjar bita.

# Tugga tuggummi istället för att bita.

# Ge dig tusan på att sluta, är man tillräckligt envis går det mesta. Tro mig, jag gav mig tusan på att sluta bita och se hur snygga naglar jag har nu!

# Måla naglarna i någon snygg färg eller coolt mönster. Blir mycket svårare att bita på naglarna om dom är snygga ju!

# Köp ett medel på Apoteket och pensla på naglarna så det smakar skit äckligt. Finns massa olika varianter av såna lack!

Tagen från min förra blogg.

Alla har vi väl våra killdagar?


Videoinlägg som skulle publicerats i fredags innan vi drog..


Laugh when you can, apologize when you should, and let go of what you can’t change.


Day 1 - Favourite One direction photo, and explain why

Det finns så sjukt många fin bilder på dom och jag kan omöjligt välja en... Men dom under tycker jag är dom finaste! ♥
Älskar den här bilder för jag blir så glad av den, dom är så söta!
Efter att dom vann sin först Brit! Så stolt. ♥ Bilden är underbar.
AAAHMAJGAASH
Så sjukt fina killar. Åh... 

30 dagars 1D

Hade tänk att köra på en sån här nu! Eftersom det kommer vara väldigt tufft i skolan nu också så kanske jag inte hinner uppdatera så mycket som jag slulle vilja. :( Och för er som inte gillar One direction kommer jag köra på en sån här vanlig också haha.

Day 1 - Favourite One direction photo, and explain why
Day 2- Favourite photo of Harry Styles and why
Day 3 - Favourite photo of Liam Payne and why
Day 4 - Favorite photo of Zayn Malik and why
Day 5 - Favorite photo of Niall Horan and why
Day 6 - Favorite photo of Louis Tomlinson and why
Day 7 - Your favorite member of One Direction and why
Day 8 - Your favorite One Direction performance on the X Factor and why
Day 9 - Your least favorite One Direction performance on the X Factor and why
Day 10 - Your favourite One Direction quote
Day 11 - A dream you had about One Direction
Day 12 - A photo of the member who you think has the nicest eyes
Day 13 - A photo of the member who you think has the nicest body
Day 14 - Favorite televised performance
Day 15 - A picture of you & someone in One Direction
Day 16 - Favorite One Direction part of Pokémon Diary
Day 17 - Favorite video of the X-Factor Video Diary
Day 18 - If you wear a member of One Direction for a day, who would you be and why
Day 19 - Your favorite thing about everybody in the band
Day 20 - Favorite One Direction song
Day 21 - A photo of the boy with the best smile
Day 22 - A wierd thing about the boys
Day 23 - How many One Direction pictures you have on your phone
Day 24 - Your favorite magazine cover of One Direction
Day 25 - A photo of One Direction with another singe/celeb
Day 26 - What made you become a One Direction fan
Day 27 - A photo of One Direction you're obsessed with
Day 28 - A Picture of your One Direction stuff
Day 29 - 10 reasons why you love One Direction
Day 30 - What One Direction means to you

GOD MORGON VÄRLDEN!


God morgon! Hur mår ni idag? Själv mår jag rätt bra faktiskt :D
Mathilda och jag har nyss käkat frukost och kollat på Det regnar köttbullar. Typ världens bästa film ju! :D hahaha om ni inte har sett den, kolla på den!!!
Just nu sitter vi och nolifear som vanligt och ja, typ inget speciellt...
Känner att det här inlägget blev väldigt tråkigt så skriver senare. puuuuuss

HAHAHAHA

Det roliga är ju att Harry ser ut som Mick Jagger... HHAHAHHA och Louis, jag orkar inte... Och Zayn med hans fingrar hahah :D Liam ser faktiskt rätt ledsen ut när hans sjunger och Niall är såååååå söt.

BILDER FRÅN GÅRDAGENS NATTVOLLYBOLL

Vem påminner sista bilern er om? *HOST* Louis... ;)

 


Cool Rubrik.

Heeej kompisar! :D
Hoppas ni har haft en bra kväll, för det jag har! Har umgåts med Mathilda hela kvällen och vi har vart i trollbäcken och handlat mango och godis. Efter att jag hade mött upp Mathilda på gullmars så satte vi oss i solen och chillade tills det blev kallt. Sen gick vi och köpte en chailatte och satte oss på tunnelbanan och sen åkte vi hem. Vi är inte direkt några sånna tjejer som åker och shoppar, utan vi åker hellre tunnelbana och buss! :D
Vi har inte gjort så mycket ikväll, utan vi har mest skrattat och kollat lite på melodifestivalen och sen lyssnat på världens jobbigaste låt! Snacka om att den går mig på nerverna, AAAH! 
Ha en fortsatt trevlig kväll!

gäääääääatblogg.

hejhej camillas coooola kåmpizaaaaaaaar.
just nu sitter camilla och garvar och sjunger good feeling och skakar på huvudet. men vi sitter och lyssnar på melodifestivalen osv. vi var uppe på apan och handlade godis och mango till kvällen. sen träffade vi en kompis och sen sprang till bussen, det spöregnade okej?! fatta, DET REGNADE. asså du som inte fattar så R E G N A D E det jättemkt. mhm, där satt den kind of i örat på dig som läser. hehehehehheehheeheheheheh, nu ska jag mobba camilla och hon ska twittra, btwwwwwwwwwwwww vi ska twittcama ikväll, det gillas eller hur alla fääääääänz. pösspöss.

mit meinem Freundin Mathilda


SPRID!!!!!


ingen bilddd

Nu ska jag dra iväg till stan för att möta upp Mathilda. Sen sover hon hos mig ikväll. Vi hörs mer senare, blir säkert bra uppdatering ikväll! :D hoppas ni får en jätte bra dag/kväll! Kram på er! ♥

Mina dagar med 1D :D





Nu ska jag skriva ett inlägg om hur mina dagar ser ut när med 1D (asså inte när att jag är med dom, utan att jag lyssnar osv på dom!) som några ville att jag skulle. Haha ;)

Jag vaknar osv, lyssnar på dom när jag fixar mig och sådär. Bra start på dagen! Och juste, jag har WMYB som väckarsignal... I skolan sen lyssnar jag alltid på dom om vi kan ha på musik under lektionerna. Jag och en kompis (som oxå är helt galen i dom) kopplar allting som händer till saker dom sagt/gjort. Är det köttbullar och potatis till lunch börjar vi asgarva, om någon har en randig tröja börjar vi asgarva osv. En i min skola är rätt så lik lik Liam oxå, det är lite läskigt.. Men aa, sen efter skolan kommer jag hem, sätter på datorn och lyssnar på deras musik resten av kvällen. Kollar om dom twittrat något, läser 1D bloggar, kollar på deras video diarys 1000 gånger om osv.
Och det finns mycket mycket mer att berätta, men jag orkar inte skriva mer. Haha! Men hoppas att ni är nöjda med svaret.

GOOOOOD MORGON

- Igår! Man ser väldigt dålig och jag ser helt död ut, men klockan va 3 på natten och då får man se ut som skit.. OCH JA, det ska va en rand under ögonen. Ni vet skidglasögons bränna? ;)
HEJ BLOGGEN! :) Vart ingen mer uppdatering igår, eftersom jag åkte vid 22 och kom hem 02.30... Men det var hur kul som helst ska ni veta! Förutom på slutet då det hände lite grejer. Och mitt lag kom inte sist! :D Fett med awesome! Haha.. När jag kom hem var jag såhäääääär hungrig så var tvungen att trycka i mig massa mat innan jag la mig. Somnade ganska direkt och vaknade runt 14.. Det va skönt att få sova ut iaf! :D Vart ett väldigt långt inlägg så ska avsluta det nu. KRAM!

LÄNKBYTE

Om ni är tillräkligt smarta just nu tycker jag att ni ska klicka häääääär. För dåkommer ni till min underbara kompis Daniellas blogg! Hon är sjukt söt och verkligen helt amazayn, haha! ;) Ni måste checka hennes blogg. Hon skriver om sitt vardagsliv och One direction, dvs. en super bra blogg!  KLICKA!!!!

NATTVOLLYBOLL NÄSTA

:D wiiiiiiiiho. Kommer äga skiten ur alla!

Mihihihi ...

Om en halvtimme ungefär kommer Mathilda och Ellen och så ska vi chilla, fixa oss och lite så innan vollybollen! TAGGAAAAA!! Haha fast näe.. Och jag är såhääääääär glad för jag har slagit (eller aa ni har!) besökarrekord idag igen :D TACKTACKTACK FÖR ATT NI LÄSER MIN BLOGG! Det betyder jätte mycket. ♥ Ska ner till mina grannar en snabbis nu så vi hörs innan vi drar iväg ikväll! x

Q/A

Linnea om Italien 2012:
Maat! Ser gott ut! :) <3
Svar: Hej! Jo tack! Det var super gott med all god mat! :D ♥

Anonym om Godnatt! ♥:
varför satt du i en garderob?
Svar: Hej! Haha bra fråga.. ;) Nej men jag gillar att sitta i obekväma ställningar på konstiga ställen osv. Vet inte varför men tycker detär kul. Hahah
Linnea om UHNQOMZLUZQPÖ JAG ÄR GLAAAAAAAAAAD ♥:
Var köpte du doom? :D <33
Svar: cdon.com ! :D 


There are always going to be people who are acting like they're better friends with you than they actually are. - Harry Styles


Dumlekakor

- Som ni ser så failade jag lite haha! Dumlen rann över osv.. Men gott blir det iaf! :D
Nu har jag precis bakat och ska gå hem till min mormor och fika. Mysigt! ♥ När jag kommer hem hoppas jag att jag somnar.. Är ju nattvollyboll i skolan mellan 22-03 ikväll/inatt och jag har sovit dåligt i flera veckor. Haha kommer säkert somna mitt på planen! :P Men nu ska jag gå, kram!

UHNQOMZLUZQPÖ JAG ÄR GLAAAAAAAAAAD ♥

Okej, gissa hur gla djag är?!?!?!?!?!?! GAAAAAAAAAAAAAAH :D

Jag tycker att du ska Be my baby, Louis..


Morgoninlägg - outfit!

La fram kläder igår som jag skulle ha idag osv, men pallade inte så vart dehär istället! Ska bara käka frukost nu och sen skynda mig till bussen som går om 20 minuter. Kommer några tidsinställda medans jag är i skolan! Bra va? :D Nu har jag lite brottom så vi hörs senare!

Boo Bear ♥♥♥

Det här är den finaste bilden jag någonsin sett... Åh, Boo. 

Godnatt! ♥

- Satt i en garderob och tog den bilden, hehehe..
Imorrn blir det skola, nattvollyboll, ska troligtvis baka direkt efter skolan och sen gå hem till min mormor och fika med henne! Om inte en av mina kaniner blir ännu sjukare, då blir det veterinären istället.. :( Hoppas alla haft en bra dag! Åh juste, hade besökarrekord igår. Och idag har jag haft ännu fler besökare! :D så glad!! Massa kärlek till er!

Länkbyte!

Länkbyte med en jätte söt och trevlig tjej! Hon heter Jessica och bloggar om sin vardag, One direction, Justin Bieber och massa annat! Så checka in den på en gång! KLICKA HÄR!!!
Kommentera om du oxå vill göra länkbyte med mig! :D 

How I became a directioner!..

Nu ska jag berätta om hur jag började lyssna på One direction. Och faktiskt kommer jag inte riktigt ihåg haha.. Men det va länge sedan, typ sensommaren som jag hörde What makes you beautiful och tyckte den var super bra! Men sen va det typ inte så mycket mer med det.. I november började jag lyssna ännu mer på dom och sen i december tror jag att det var, va jag hemma hos mig med en kompis och så sökte vi på dom på yt och kollade på musikvideos och sånt där med dom! Och vi båda tyckte dom va asbra! Och sen dess, har jag inte kunnat släppa dom.. 12 januari (på Zayn's födelsedag :D) skaffade ja twitter för att kuna följa killarna, och sen dess har min kärlek till dom vuxit ännu mer! Haha låter säkert jätte fånigt för er som inte fattar. Men ja, ni directtioners där ute, ni fattar ju. Och tack gode gud för det. Älskar er! ♥

Bloggtips!

Nu tycker jag att alla ska kolla in min söta kompis Rebeckas blogg! Klicka häääääääär kommer ni dit. NI lär inte ångra er! Och till alla er directioners, ni borde veeeerkligen klicka.. ;)

En sak jag alltid gör..

Minen på bilderna nedanför, gör jag typ HELA TIDEN...
image201109030017

New!

Vart inga skor, men hittade en bh istället haha! 149:- från H&M! :D

Tips! - OPI

Måste verkligen ta och hissa O.P.I's nagellack! Så sjukt grymma. Super bra kvalité, torkar snabbt, skit snyggt osv! Och det finns hur många lack som helst i alla möjliga tänkbara färger/nyanser! Om ni inte har ett borde ni inskaffa ett, eller fler! :D Själv har jag fyra stycken. Det enda negativa är att dom är lite dyra, 150 spänn!.. Men det är såååå värt det.

8 mars 2012

Det hade jag på mig idag. En vanlig tjocktröja och jeans bara. Rätt skönt!
Hej föresten! :D ikväll ska jag plugga, spela piano, fixa klart mina naglar och kanske åka iväg och köpa skor med min pappa. Så det blir chill :) nu ska jag ner och kolla på Grey's anatomy med mamma! Kram på er ♥

It’s easy to fake a smile, but whats hard is pretending that it’s true.


Italien 2012

Kom på att jag inte lagt upp några bilder från när jag var i Canazei, Italien på sportlovet. Så här får ni lite bilder!
Ser lite smått efterbliven ut.. Men de va kväll + mörkt och vi hade åkt bil i flera timmar pch så skulle jag ta kort och så va det en vääääldigt stark blixt... Hehehe
Utsikten från där vi åt lunch en dag.. Vad gör medelklassen borta i Sverige då? HAHAH ingen fattar..
Veckans outfit, ungefär..
Har massa fler bilder men vill inte lägga upp dom, hehe! Kan avsluta med ett collage på massa mat.. HAHA! Typ det enda jag åt var wienerschnitzel, mozarella + tomat & varm choklad..

Jag älskade dig men jag ritade en gräns, bad dig att inte gå över den. Du gick över gränsen, nu tar jag aldrig tillbaka dig till hur det var förut.

GA

Myste lite och kolladepå Grey's anatomy med mamma efter att jag pluggat. Dubbelavsnitt och grejer! Lycka! :D Ska straxt sova, men kommer ett inlägg till! Haha ja, ni lär ju märka det ;)

This is me, every single day..

HAHAHAH asså jag orkar inte...

Dagens outfit

Linne - Lindex
Baslinne - H&M
Tights - H&M

Nu gäller det!

Tjena tjena! Nu ska jag börja blogga här ordentligt. Inlägg varje dag osv! :D
Idag va jag i skolan som vanligt och sjöng otroligt mycket med Mathilda så är typ hes nu... Vi jobbade på vårat dramaprojekt som är en musikvideo och vi ska sjunga och spela till. Så yes! Men jag måste plugga lite tyska nu så skriver sen! Kraaam


Imorgon gäller det!..

Hejsan svejsan! Imorrn drar jag igång med bloggningen ordentligt. :) Måste bara få ordning på allting innan jag börjar blogga. Så länge kan ni ju ta och följa mig twitter eller läsa min tumblr? ♥ Massa kärlek till er!

Första inlägget.


Hej på er! Va roligt att ni läser detta just nu, hah :D Har precis börjat blogga själv efter att ha bloggat mer än ett halvår tillsammans med min fina vän Linnea. Kännde att det nu är dax att göra något eget! Hoppas ni gillar det ni ser, kom gärna tillbaka! :) Undrar du något, ställ frågan/frågorna i en kommentar bara. Lite mer om mig finns om du klickar på den lilla bilden som ser ut som den ovan, under headern.  Kram på er! ♥

RSS 2.0